God vin med 30% besparelse

Vi har gjort os umage for at lave det skarpeste vinabonnement.
Hver måned samarbejder vi med en ny vinekspert om at lave
den bedste kasse vin til årstiden med en besparelse på op til
30% og gratis levering.

6 flasker — hver måned — 650 kr. inkl. fragt

Læs om den seneste kasse

858-408-8839

HVORDAN

Smag en masse forskellige vine og få vinen leveret direkte til din arbejdsplads. Du skal ikke forholde dig til hvilken vin.

vin for virksomheder

1

Vi udvælger

vine for companies

2

Vi sender

vine Copenhagen order

3

Du nyder

VINKASSEN

Mar

‘19

sommelier image

MÃ¥nedens kurator

Daniela Nylin

Restaurantchef & Sommelier / Marchal

Jeg har valgt nogle vine som jeg synes er easy to drink, hyggelige vine med meget personlighed uden at være komplicerede. Nogle med lidt mere smag som passer til vinteren, som stadig er her, og nogle meget friske og lette vine for at huske os på, at foråret er lige rundt hjørnet.

OM OS

Vesterbro Vinklub blev startet i 2010, som et privat initiativ, med ønske om at købe vin til 12 flaske priser, dog uden at skulle aftage alle 12 flasker vin selv.

Morten Clasen

Vesterbro Vinklub blev startet i 2010, som et privat initiativ, med ønske om at købe vin til 12 flaske priser, dog uden at skulle aftage alle 12 flasker vin selv. Således blev kasser med 12 flasker ens vin delt ud på flere personer, for at opnå en større variation i ens vinkøb.

Initiativet blev hurtigt populært og venners venner ytrede ønske om at deltage og konceptet blev langsomt udbredt og videreudviklet. I forbindelse med at der er blevet indkøbt større volumener, er det blevet muligt for Vesterbro Vinklub at forhandle sig til bedre indkøbspriser, til gavn for alle vores medlemmer.

I oktober 2015 relancerede vi Vesterbro Vinklub, og ændrede samtidig konceptet til en abonnementsordning. Det sparer tid for vores medlemmer, da de ikke skal lave en ny bestilling hver måned. Hver måned arbejder vi sammen med en vinekspert, som fortæller om sine personlige vinpræferencer, for den pågældende måned. Ud fra ekspertens præferencer sammensætter vi en kasse, som vi sender til dig som medlem. Vi giver vineksperten lov til at pege på næste måneds vinekspert, og lader på den måde vores medlemmer blive introduceret til nye vine, nye eksperter, nye restauranter, nye vinbarer, etc.

Du kan også 5014283647 i dag ved at oprette en profil her på siden.

Velkommen!