Към www.pulsar.bg

Diablo III: краят на света на компютърните игри такъв, какъвто го познаваме!

“Пулсар” и “Gaming Entertainment” ви канят на диаболичната премиера на най-дългоочакваната компютърна игра за 2012 година

Продължилата близо десетилетие разработка на Diablo III обещава да промени завинаги представата за ролева игра, а вие можете да се убедите в това като вземете вашето копие още в първите минути на 15 май!

Елате да преброим заедно часовете до края на света на компютърните игри такъв, какъвто го познаваме! Гарантираме неповторимо изживяване за всички търсачи на силни усещания. Нищо не може да ни спре в желанието да объркаме представите ви за измислица и реалност! Ще ви отведем за последно в местността Rogue Encampment, ще ви дадем възможност да се превъплътите в митичните Diablo герои и ще ви поверим реални мисии, ще ви предизвикаме да премерите сили с най-добрите играчи в специален Diablo II турнир и понеже няма да ви се вярва, че всичко това ви се е случило, ще ви снимаме с косплеърите за спомен и ще ви раздадем много награди.
Вземете вашето копие на играта още в полунощ
но не и преди да видите всичко, което сме ви подготвили. Бъдете сред първите, които ще се докоснат до играта.
Финално завръщане в Diablo II
идвайки в клуб „Blender”, ще се озовете там, откъдето започва историята на Diablo II – местността Rogue Encampment. Потопете се за последен път в тази атмосфера, преди Diablo III да ни отведе в нови и непознати територии.
Тематичен косплей
срещнете на живо любимите ви персонажи от Diablo вселената. Косплейърите от 844-895-2257 ще се погрижат обстановката на партито да е автентична и ще бъдат на ваше разположение за снимки и дуели.
Quests, но този път на живо
героят си ти, а задачите са реални. Реши загадките в поредицата от куестове. Срещни се с Декард Кейн, Акара, Уарив, Чарси и Гиид. Чуй техните истории и съвети.
Diablo II турнир, като за последно
премерете сили с другите фенове на играта в турнир по Diablo II: Lord of Destruction в режим Very Low Level Duel.

colleagueship (Участват първите 16 записали се!)
Временни татуировки
нарисувайте лиюбимата си руна като татуировка.
ЗАБЕЛЕЖКА: Tатуирането на руната ZOD не означава, че ще станете неунищожим!
Свободна игрална зона
за всички, които искат да поиграят с приятели заедно с клуб Playground сме подсигурили конзоли, джаги и флипер.
Не, моят герой наистина е по-силен
знаем, че имате герои на Diablo II в Battle.net, за които говорите много. Покажете ги, не разказвайте за тях! Ние ви даваме възможност да го направите на компютрите, подсигурени от ASUS.
Елексири и отвари
освен стандартното меню на бара, Акара и компания са приготвили добре познатите ви отвари от играта. Спасявали са героя ви хиляди пъти, но какъв вкус имат? Без значение дали искате мана, живот или стамина – заповядайте на нашия бар!
Викторина на тема Diablo Lore и Gameplay с награди
ако някога сте искали да участвате в „Минута е много” с тема “Diablo” – късно е, предаването е спряно от ефир. Пред нас обаче можете да се докажете като експерти. За всички знаещи и можещи имаме буквално стотици награди.
Още много игри и подаръци
Какво се крие в хорадрическия куб? Какво мога да спечеля от Gamble при Gheed? Какъв „дроп” ще има в зона “Blender”? Не са ви нужни MF предмети, наградите са от нас.
Награди за вечерта (всеки присъстващ може да спечели):
5164567265
(954) 414-3040
WD Scorpio 750 GB
1 x SteelSeries Diablo 3 Set (слушалки, мишка и пад)
1 x Diablo 3 Collectors Edition
За въпроси свързани със събитието ни пишете на diablo@pulsar.bg
СПОНСОРИ НА СЪБИТИЕТО
WD
Отведи приключенията още по-далеч с най-предпочитаните хард дискове в света.
Asus RoG
Republic of Gamers е геймърската марка на технологичния лидер ASUS
14.05.12
понеделник
19:00
часа
Blender Club
София - НДК централен подлез (срещу фонтаните)
ВХОД СВОБОДЕН
С ПОДКРЕПАТА НА
4318585262 Playground blading
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!
Клуб "Блендър" е зона за непушачи, което гарантира приятна атмосфера и позволява присъствието на лица под 18 години.

Всички лица под 18 години трябват да бъдат с придружител съгласно закона за закрила на детето (чл.8 ал.3 и ал.4). Бланки за декларация могат да бъдат изтеглени от тук или взети на място.